Pui sotat în stilul Treviso: Polastro în

Pui sotat în stilul Treviso: Polastro în
Pui sote în stilul Treviso: Polastro în ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde caseta de reteta curs principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 3.87 pe portie. O porție conține 623 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Pui Sotat În Stil Toscan, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), și Ceapă Sotată În Stil New York.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mare și adăugați bucățile de pui. Gatiti pana se rumenesc, scoateti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc mare până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Adăugați părțile de pui, stropiți vinul și adăugați cuișoarele și scorțișoara. Se amestecă roșiile și se gătește la foc mediu timp de 15 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 30 până la 40 de minute, apoi reglați condimentul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista