Pui sotat în stilul Treviso: Polastro în
Pui sote în stilul Treviso: Polastro în ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde caseta de reteta curs principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 3.87 pe portie. O porție conține 623 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Pui Sotat În Stil Toscan, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), și Ceapă Sotată În Stil New York.
Instrucțiuni
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mare și adăugați bucățile de pui. Gatiti pana se rumenesc, scoateti si dati deoparte.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc mare până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute.
Adăugați părțile de pui, stropiți vinul și adăugați cuișoarele și scorțișoara. Se amestecă roșiile și se gătește la foc mediu timp de 15 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 30 până la 40 de minute, apoi reglați condimentul și serviți.