Pui Slidere Mici

Pui Slidere Mici
Pui Sliders mici ia în jurul valorii de 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.42 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 302 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper jalapeno, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Turcia Sliders-Rachel Sandwich Sliders, Pui Slidere Mici, și Glisiere de pui la grătar.

Instrucțiuni

1
În două boluri mici, combinați ingredientele salsa și mayo; se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mare, combinați oul, ardeii, laptele, muștarul, pesmetul, sarea și piperul. Zdrobiți puiul peste amestec și amestecați bine. Formați în 18 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Dacă grătați burgerii, acoperiți grătarul cu spray de gătit înainte de a începe grătarul. Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 165 și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se amestecă brânza în salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
5
Întindeți rulourile cu mayo; acoperiți fiecare cu o frunză de salată, burger și 2 linguri de amestec de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant ros euro sunt alegeri excelente pentru Slider. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate13
Revista