Pui Sherry Elvețian

Pui Sherry Elvețian
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul sherry elvețian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cremă condensată de supă de ciuperci, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Puiul lui Sherry, Pui cu sos de soia Sherry, și Pui De Sherry Sufocat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch și condimentați cu sare și piper după gust. Acoperiți fiecare piept de pui cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mediu se amestecă împreună supa, sherry și smântână, și se toarnă amestecul peste pui. Înmuiați mărarul în unt topit; aruncați crutoane în unt și presărați-le deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CrutoaneCrutoane
Pui întregPui întreg
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MărarMărar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista