Pui Scarpariello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD pe porție. 156 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Pui Scarpariello, Pui Scarpariello, și Pui Scarpariello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați pieptul de pui în fâșii de 1 x 3 inch și dragați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
2
În tigaie de 10 inch, încălziți uleiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui. Gătiti, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc ușor pe toate părțile (3 până la 4 minute). Folosind clești, scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
4
În aceeași tigaie, adăugați șobolani și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează până se înmoaie (1 minut).
6
Adăugați apă, vin, amestec de bulion și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Bulion
Apă
Vin
7
Se amestecă bine. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand lichidul este redus cu 1/2 (3 pana la 4 minute). Întoarceți puiul în tigaie și gătiți până când sosul este gros și puiul este încălzit (2 până la 3 minute).