Pui rămas a la rege

Pui rămas a la rege
Puiul rămas la rege necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 162 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți bulion de pui, lapte evaporat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Mardi Gras Regele tort Cupcakes: potrivit pentru un rege și regină, Rest De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bucătar Bun Rămas #36, și Supă De Vită Friptă Rămasă(Și Friptură Rămasă!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați puiul, legumele și bulionul sau vinul într-o cratiță medie la foc mic mediu. Se amestecă toate împreună și se lasă să fiarbă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mic bate amidon de porumb în lapte evaporat și se adaugă la amestecul de pui. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper după gust, cu excepția cazului în care puiul rămas are deja destule condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CondimenteCondimente
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se servește fierbinte.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista