Pui prăjit și sos de lapte

Pui prăjit și sos de lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați puiul prăjit și sosul de lapte. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 754 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de făină, granule de bouillon de pui, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Maryland Pui Prăjit Cu Sos De Lapte, Friptură prăjită cu pui cu sos de lapte condimentat, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Lapte Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de făină, cimbru, ceapă pudră, sare și 1/2 t. piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
2
Adăugați pui în pungă, una sau 2 bucăți odată; agitați pentru a acoperi bine. Scufundați puiul în zară; reveniți la pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui și saut 15 minute, întorcându-se pentru a găti uniform până la aur. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gătiți, descoperit, încă 35 până la 40 de minute sau până când puiul este fraged și sucurile curg limpede când puiul este străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți puiul pe prosoape de hârtie, rezervând picături; acoperiți puiul pentru a se încălzi. Se amestecă bulionul, făina rămasă și piperul rămas în picături de tigaie, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Adăugați lapte. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gătiți și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Serviți sos fierbinte peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista