Pui prăjit și cartofi

Pui prăjit și cartofi
Puiul prăjit și cartofii durează aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1069 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de pătrunjel, condimente de pasăre, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui Prăjit Cu Cartofi, Pui prăjit și cartofi, și Pui Prăjit Cu Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati telina si ceapa in unt timp de 5-6 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă condimentul de pasăre și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați cuburile de pâine într-un castron mare. Se amestecă amestecul de țelină și bulionul de pui; aruncați ușor până se umezește. Chiar înainte de coacere, umpleți ușor puiul; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Combinați ardeiul, sarea și piperul; frecați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Se coace, neacoperit, la 350 km.1-1/2 ore, ungand la fiecare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați cartofii în jurul puiului; acoperiți și coaceți cu 1-1/2 ore mai mult sau până când cartofii sunt fragede și un termometru pentru carne citește 180 pentru păsări de curte și 165 pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se presara cu patrunjel. Rezervați picăturile de tigaie și îngroșați pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista