Pui prăjit în tigaie cu pesto de Cilantro

Pan-tocită de pui cu Pesto coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 265 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, sare și piper, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon ars cu Pesto Cilantro-Pepito, Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto Cilantro, și Somon prăjit cu semințe de dovleac-pesto cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper.
Așezați puiul în tigaia fierbinte și gătiți până se rumenesc și tocmai fierbeți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Între timp, așezați nucile de pin într-o tigaie mică uscată și puneți-le la foc mediu. Prăjiți nucile până se rumenesc, aproximativ 3 minute, agitând tigaia frecvent pentru a preveni arderea.
Transferați nucile de pin într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați cilantro, smântână, restul de 1 lingură de ulei, usturoiul și 1/2 linguriță de sare. Procesați până la neted, adăugând apă, după cum este necesar, pentru a crea o pastă groasă.
Serviți puiul cu pesto spooned peste partea de sus.