Pui prăjit sudic cu sos

Pui prăjit sudic cu sos
Reteta de pui prăjit de Sud cu sos poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită pui broiler / friteuză, pudră de ceapă, piper și făină. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Pui prăjit sudic cu sos de țară, Tacos De Pui Prăjit Sudic Cu Sos De Slănină, și Piept de pui prăjit sudic cu sos de ceapă dulce Cremini sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente. Într-un castron puțin adânc, bateți oul și laptele. Înmuiați bucățile de pui în amestecul de ouă, apoi adăugați la amestecul de făină, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 in. de ulei; se prăjește puiul până se rumeneste pe toate părțile. Acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când sucurile se limpezesc și puiul este fraged, întorcându-se ocazional. Descoperiți și gătiți cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Scurgeți tigaia, rezervând 3 linguri de picături.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru sos, într-un castron mic, combinați făina, sarea, cimbru și piper. Bateți treptat laptele și smântâna până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
CimbruCimbru
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
6
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Puiul prăjit funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista