Pui Prăjit Misoyaki Cu Sos De Ceapă Shoyu

Pui Prăjit Misoyaki Cu Sos De Ceapă Shoyu
Misoyaki pui fript cu sos de ceapă Shoyu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.97 pe portie. O porție conține 1008 calorii, 80g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sos de soia, ceapă micată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ahi Shoyu Poke cu Limu / ceapă, Sfat Friptură Și Sos De Cremă De Ceapă, și Carne de porc prăjită cu sos picant de ceapă dulce pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista