Pui Prăjit La Cuptor

Pui Prăjit La Cuptor
Această rețetă face 6 porții cu 114 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, pesmet, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, Pui Prăjit La Cuptor, și Pui Prăjit La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas puțin adânc; se amestecă bine. Dragați bucățile de pui în amestec de firimituri, acoperind bine fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
2
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți margarina într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați laptele, bulionul și făina; se amestecă până se omogenizează. Adăugați treptat la margarină, amestecând constant. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si bule. Se amestecă sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
MargarinăMargarină
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
6
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista