Pui Prăjit Glazurat
Puiul prăjit glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 811 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți concentrat de suc de portocale, sos teriyaki lite, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Glazurat, Maple Glazurate Pui Prăjit, și Pui Prăjit Cu Glazură Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; rezervă jumătate din amestec.
Tăiați fiecare pui în jumătate și presărați uniform cu piper.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar și turnați jumătatea rămasă din amestecul teriyaki peste pui; sigilați punga și răciți 8 ore, întorcând puiul,dacă doriți.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie cu jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în coapsa de pui înregistrează 18
Periați cu amestec teriyaki rezervat.