Pui prăjit cu usturoi și legume rădăcinoase

Pui prăjit cu usturoi și legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu usturoi și legumele rădăcinoase. Această rețetă servește 4 și costă 6,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1999 calorii, 138g de proteine, și 135g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți păstârnac, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Pui prăjit cu legume rădăcinoase, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit perfect și legume rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport pentru cuptor chiar sub centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru unt: într-un castron mic, combinați untul, rozmarinul, cimbrul, sucul de lămâie, sarea, piperul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pentru pui: puneți aripile sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Presărați cavitatea puiului cu sare și piper. Lingurați 2 linguri de amestec de unt în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Așezați rozmarinul, cimbrul și lămâia în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Așezați puiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Începând de la capătul gâtului puiului, slăbiți pielea pe întregul piept de pui. Ungeți amestecul de unt rămas peste exterior și sub pielea puiului, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9
Pentru legume: într-un castron mare, aruncați împreună uleiul, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, cartofii, morcovii, păstârnacul, șobolanii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
PăstârnacPăstârnac
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Aranjați legumele în jurul puiului într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Adăugați bulionul și prăjiți până când legumele sunt fragede și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei de pui înregistrează 160 până la 165 grade F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Lasă puiul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Transferați puiul într-un platou. Aranjați legumele în jurul puiului. Răzuiți conținutul prăjitorului într-o cană de măsurare cu 4 căni. Scoateți stratul de grăsime care se ridică în partea de sus. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Serviți puiul cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista