Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu usturoi și legumele rădăcinoase. Această rețetă servește 4 și costă 6,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1999 calorii, 138g de proteine, și 135g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți păstârnac, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Pui prăjit cu legume rădăcinoase, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit perfect și legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport pentru cuptor chiar sub centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Pentru unt: într-un castron mic, combinați untul, rozmarinul, cimbrul, sucul de lămâie, sarea, piperul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru pui: puneți aripile sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Presărați cavitatea puiului cu sare și piper. Lingurați 2 linguri de amestec de unt în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Așezați rozmarinul, cimbrul și lămâia în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Așezați puiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Începând de la capătul gâtului puiului, slăbiți pielea pe întregul piept de pui. Ungeți amestecul de unt rămas peste exterior și sub pielea puiului, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Pentru legume: într-un castron mare, aruncați împreună uleiul, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, cartofii, morcovii, păstârnacul, șobolanii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Aranjați legumele în jurul puiului într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Adăugați bulionul și prăjiți până când legumele sunt fragede și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei de pui înregistrează 160 până la 165 grade F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Lasă puiul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Transferați puiul într-un platou. Aranjați legumele în jurul puiului. Răzuiți conținutul prăjitorului într-o cană de măsurare cu 4 căni. Scoateți stratul de grăsime care se ridică în partea de sus. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper, dacă este necesar.