Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu usturoi și legumele rădăcinoase. Această rețetă servește 4 și costă 6,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1999 calorii, 138g de proteine, și 135g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți păstârnac, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Pui prăjit cu legume rădăcinoase, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit perfect și legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport pentru cuptor chiar sub centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru unt: într-un castron mic, combinați untul, rozmarinul, cimbrul, sucul de lămâie, sarea, piperul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru pui: puneți aripile sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Presărați cavitatea puiului cu sare și piper. Lingurați 2 linguri de amestec de unt în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Așezați rozmarinul, cimbrul și lămâia în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Așezați puiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Începând de la capătul gâtului puiului, slăbiți pielea pe întregul piept de pui. Ungeți amestecul de unt rămas peste exterior și sub pielea puiului, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Pentru legume: într-un castron mare, aruncați împreună uleiul, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, cartofii, morcovii, păstârnacul, șobolanii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Aranjați legumele în jurul puiului într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Adăugați bulionul și prăjiți până când legumele sunt fragede și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei de pui înregistrează 160 până la 165 grade F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Lasă puiul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Transferați puiul într-un platou. Aranjați legumele în jurul puiului. Răzuiți conținutul prăjitorului într-o cană de măsurare cu 4 căni. Scoateți stratul de grăsime care se ridică în partea de sus. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper, dacă este necesar.