Friptura de pui cu prune și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, cățel de usturoi, prune cu piele verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Pui prăjit cu prune de rozmarin cu miere, Prune glazurate cu miere cu migdale și CR Aproxme fra aprox. che, și Prune prăjite cu iaurt grecesc, miere și migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Presărați puiul cu coajă, coriandru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Așezați puiul pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Combinați sherry, bulion, suc, miere și usturoi într-un castron mic; rezervați 1/2 cană amestec de sherry pentru sos. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Vinegretă De Verjuic
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute; ungeți cu amestecul de sherry rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți încă 45 de minute, ungând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Adăugați șalotă în tigaie; coaceți încă 15 minute și ungeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați migdale și prune; coaceți încă 15 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Așezați puiul pe un platou; așezați șalotă, prune și migdale în jurul puiului folosind o lingură cu fante. Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Așezați tigaia peste un arzător cu aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Adăugați 1/2 cană de amestec de sherry rezervat în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
14
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț al sacului.
15
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
16
Scoateți folia din pui și aruncați pielea; serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
17
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit