Pui prăjit cu lămâi și cimbru
Puiul prăjit cu lămâi și cimbru este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 570 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, vin, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu lămâi prăjite, Ulei de măsline - cod negru Braconat cu lămâi, capere și cimbru, și Pui cu lămâi prăjite, măsline verzi și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați boiaua, 1 lingură de cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; frecați sub pielea slăbită. Feliați subțire 1 lămâie; aranjați feliile sub pielea slăbită.
Tăiați lămâia rămasă în sferturi.
Așezați sferturi de lămâie în interiorul cavității puiului.
Adăugați restul de 1 lingură de cimbru în cavitatea de pui.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie pentru pui sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ungeți uleiul peste piele. Acoperiți puiul cu folie de aluminiu.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 50 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 16
Transferați puiul pe o tăietură; acoperiți cu folie și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu.
Presărați făina în tigaie.
Adăugați vin; aduceți la fierbere, amestecând constant cu un tel.
Adăugați picături, bulion, suc, zahăr, restul de 3/4 linguriță de piper și restul de 1/2 linguriță de sare în tigaie, amestecând continuu cu un tel până se îngroașă ușor.
Îndepărtați pielea și feliile de lămâie din pui și îndepărtați pene de lămâie din cavitate; aruncați. Sculptați puiul și aranjați-l pe un platou de servire.
Garnisiți cu felii suplimentare de lămâie și crenguțe de cimbru, dacă doriți.