Pui prăjit cu lămâi și cimbru

Pui prăjit cu lămâi și cimbru
Puiul prăjit cu lămâi și cimbru este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 570 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, vin, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu lămâi prăjite, Ulei de măsline - cod negru Braconat cu lămâi, capere și cimbru, și Pui cu lămâi prăjite, măsline verzi și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
3
Combinați boiaua, 1 lingură de cimbru, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; frecați sub pielea slăbită. Feliați subțire 1 lămâie; aranjați feliile sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
LămâieLămâie
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Tăiați lămâia rămasă în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
5
Așezați sferturi de lămâie în interiorul cavității puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
6
Adăugați restul de 1 lingură de cimbru în cavitatea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CimbruCimbru
7
Așezați puiul pe raftul unei tigaie pentru pui sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Ungeți uleiul peste piele. Acoperiți puiul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 50 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Transferați puiul pe o tăietură; acoperiți cu folie și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
14
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
15
Presărați făina în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați vin; aduceți la fierbere, amestecând constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Adăugați picături, bulion, suc, zahăr, restul de 3/4 linguriță de piper și restul de 1/2 linguriță de sare în tigaie, amestecând continuu cu un tel până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
18
Se ia de pe foc.
19
Îndepărtați pielea și feliile de lămâie din pui și îndepărtați pene de lămâie din cavitate; aruncați. Sculptați puiul și aranjați-l pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
20
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
21
Garnisiți cu felii suplimentare de lămâie și crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista