Pui Prăjit Cu Fum Frecat Cu Condimente

Puiul prăjit cu fum frecat de condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 749 calorii, 57G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de pui, frunze de cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Spice Frecat Squash Prăjită, Loin De Vânat Frecat Cu Condimente Prăjite Lent, și Fileuri aspre de portocale frecate cu condimente și prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, acoperiți așchii de lemn (dacă utilizați) în apă.
Lăsați să se înmoaie cel puțin 30 de minute; scurgeți chiar înainte de utilizare.
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, pudra de chili, cimbru, rozmarin, ulei de măsline, sare și piper. Procesați până când amestecul formează o pastă.
Clătiți puiul în interior și în exterior; se usucă. Apăsați în jos pe sternul puiului pentru a aplatiza ușor pasărea; frecați pasta uniform pe toată pielea.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă (consultați "Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă" de mai jos). Temperatura din interiorul grătarului trebuie să fie între 350 și 400 (introduceți un termometru cu tijă lungă prin orificiul de aerisire al capacului pentru a măsura temperatura). Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchii în cutia de fumat metalică sau într-o tigaie cu folie direct pe foc într-un colț. Dacă folosiți un grătar de cărbune, împrăștiați jumătate din așchii de lemn peste cărbuni.
Așezați puiul peste tigaia de picurare, cu pieptul în jos. Acoperiți grătarul cu capac. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, reglați orificiile de ventilație astfel încât să fie deschise pe jumătate. Gatiti 40 de minute, apoi intoarceti puiul (daca folositi carbune, imprastiati inca 20 de brichete peste carbuni, impreuna cu aschii de lemn ramasi). Acoperiți din nou grătarul.
Continuați să gătiți puiul până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 170, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Transferați pe o scândură sau platou și lăsați să se odihnească 10 minute sub un cort de folie. Sculpta pentru a servi.
Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă.
Pe un grătar cu cărbune: aprindeți aproximativ 60 de brichete pe grătarul de foc al grătarului.
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt punctați cu cenușă, aproximativ 25 de minute, apoi împingeți cărbunii într-o parte și așezați o tigaie de picurare pe cealaltă parte. Setați grătarul în poziție.
Pe un grătar cu gaz: întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura la mediu și opriți arzătoarele după cum este necesar pentru a crea o zonă fierbinte și rece pentru gătit indirect. Setați tava de picurare în zona rece; setați grătarul în poziție.