Pui prăjit cu crutoane și ceapă

Friptura de pui cu crutoane si ceapa este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 171g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2104 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți pui, sare și piper măcinat, crenguță de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați [] Fasole la cuptor cu crutoane de cartofi crocante și pui fript, Salată de dovlecei de pui și Butternut cu crutoane, rucola și struguri, și Salată de pui prăjită cu brânză de capră și crutoane de aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 390 grade F (199 grade C).
Frecați uleiul de măsline peste exteriorul puiului și presărați pielea și interiorul cavității generos cu sare. Frecați ardeiul negru și rozmarinul tocat pe pielea de pui.
Așezați 2 sau 3 bucăți de ceapă și pâine franceză în cavitate, împreună cu crenguta de rozmarin întreg.
Puneți puiul într-o tigaie din fontă și aranjați ceapa și bucățile de pâine rămase în jurul păsării; strecurați suc de lămâie peste pui, ceapă și cuburi de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute și întoarceți puiul, astfel încât partea de sân să fie în jos.
Coaceți încă 30 de minute; întoarceți puiul înapoi, astfel încât partea de sân să fie în sus.
Coaceți până când puiul este rumenit și sucurile se limpezesc, încă 30 de minute (90 de minute în total timp de prăjire). Un termometru pentru carne citit instantaneu, introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați puiul să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de a tăia carnea de pui și de a servi cu ceapă și cuburi de pâine.