Pui prăjit cu crutoane și ceapă

Pui prăjit cu crutoane și ceapă
Friptura de pui cu crutoane si ceapa este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 171g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2104 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Dacă aveți pui, sare și piper măcinat, crenguță de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați [] Fasole la cuptor cu crutoane de cartofi crocante și pui fript, Salată de dovlecei de pui și Butternut cu crutoane, rucola și struguri, și Salată de pui prăjită cu brânză de capră și crutoane de aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul, uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Preîncălziți cuptorul la 390 grade F (199 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Frecați uleiul de măsline peste exteriorul puiului și presărați pielea și interiorul cavității generos cu sare. Frecați ardeiul negru și rozmarinul tocat pe pielea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați 2 sau 3 bucăți de ceapă și pâine franceză în cavitate, împreună cu crenguta de rozmarin întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Puneți puiul într-o tigaie din fontă și aranjați ceapa și bucățile de pâine rămase în jurul păsării; strecurați suc de lămâie peste pui, ceapă și cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute și întoarceți puiul, astfel încât partea de sân să fie în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți încă 30 de minute; întoarceți puiul înapoi, astfel încât partea de sân să fie în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până când puiul este rumenit și sucurile se limpezesc, încă 30 de minute (90 de minute în total timp de prăjire). Un termometru pentru carne citit instantaneu, introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați puiul să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de a tăia carnea de pui și de a servi cu ceapă și cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista