Pui prăjit cu ciuperci erbacee

Pui prăjit cu ciuperci erbacee
Friptura de pui cu ciuperci Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 491 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $ 3.13 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper kosher, pui liber și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou gama liber ai putea urma acest curs principal cu Pâine " sebastă cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu ciuperci și ciuperci, Pui și ciuperci cremoase cu orez, și Pui cu ierburi cu mazăre și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mare combinați ceapa, lămâia, usturoiul, jumătate de cimbru și 1 1/2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper și amestecă bine. Umpleți pasărea cu amestecul. Folosind 2 (3 picioare) bucăți de sfoară de bucătărie, legați puiul: trageți vârfurile aripilor între aripi și corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți punctul de mijloc al firului sub pui, aduceți capetele în sus și în jurul aripilor și trageți-le strâns de corp. Aduceți capetele firului sub picioare, înfășurați șirul în jurul lor, trageți picioarele împreună și legați-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați puiul, pieptul în sus într-o tigaie și stratificați fâșiile de slănină până la sân până când sunt acoperite. Împrăștiați peste cimbrul rămas, stropiți peste mai mult ulei de măsline și condimentați totul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți puiul timp de 1 1/2 ore; aranjați ciupercile în jurul puiului la 45 de minute după prăjire. Ungeți cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele ar trebui să se miște ușor în prize.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți puiul din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți puiul cu ciupercile prăjite și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții7
Scor De Sănătate25
Revista