Friptura de pui cu ciuperci Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 491 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $ 3.13 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper kosher, pui liber și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou gama liber ai putea urma acest curs principal cu Pâine " sebastă cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu ciuperci și ciuperci, Pui și ciuperci cremoase cu orez, și Pui cu ierburi cu mazăre și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mare combinați ceapa, lămâia, usturoiul, jumătate de cimbru și 1 1/2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper și amestecă bine. Umpleți pasărea cu amestecul. Folosind 2 (3 picioare) bucăți de sfoară de bucătărie, legați puiul: trageți vârfurile aripilor între aripi și corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți punctul de mijloc al firului sub pui, aduceți capetele în sus și în jurul aripilor și trageți-le strâns de corp. Aduceți capetele firului sub picioare, înfășurați șirul în jurul lor, trageți picioarele împreună și legați-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Așezați puiul, pieptul în sus într-o tigaie și stratificați fâșiile de slănină până la sân până când sunt acoperite. Împrăștiați peste cimbrul rămas, stropiți peste mai mult ulei de măsline și condimentați totul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți puiul timp de 1 1/2 ore; aranjați ciupercile în jurul puiului la 45 de minute după prăjire. Ungeți cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele ar trebui să se miște ușor în prize.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți puiul din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Serviți puiul cu ciupercile prăjite și sucurile de tigaie.