Pui Prăjit Cu Cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu cidru. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână apă, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Cidru, Salată de Squash și Kale prăjită cu cidru de mere Vinaigrette, și Cidru De Mere Glazurate Pui Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă sarea.
Scoateți din căldură; se răcește complet.
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Se toarnă saramură într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Adăugați pui; sigiliu. Refrigerați 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți 2 căni de cidru la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand cidrul se ingroasa si se reduce la 1/4 cana (aproximativ 15 minute). Pune deoparte.
Scoateți puiul din pungă; aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Puneți jumătățile de ceapă, pătrunjelul și usturoiul în cavitate. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui. Legați picioarele.
Locul de pui pe raft de o tigaie broiler.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 17
Scoateți din cuptor (nu opriți cuptorul). Îndepărtați cu grijă și aruncați pielea. Pui cu jumătate de cidru redus; reveniți la cuptorul 400 timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor; ungeti cu restul de reducere cidru.
Transferați puiul pe un platou.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.