Friptura de pui cu cartofi dulci și mere este o fără gluten felul principal. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 515 calorii, 26g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci, Friptură de porc cu mere și cartofi dulci, și Foaie tigaie pui cu cartofi dulci mere și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Radeți 2 lingurițe.zest din lămâie; rezervați lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
3
Combinați coaja, untul înmuiat, usturoiul și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Aruncați gâtul și măruntaiele de la pui. Clătiți puiul; se usucă. Slăbiți și ridicați pielea de la sân. (Nu vă detașați complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Usturoi
4
Întindeți jumătate din amestecul de unt sub piele; așezați cimbru sub piele. Înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
5
Tăiați lămâia rezervată în jumătate; strângeți sucul în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
6
Puneți lămâia în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub. Frecați amestecul de unt rămas peste pui; se presară cu 1/2 linguriță rămasă. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Lămâie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
7
Așezați, cu pieptul în sus, pe un suport uns într-o tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Coaceți puiul la 425 timp de 30 de minute. Între timp, curățați cartoful dulce și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Pui întreg
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Tăiați cartoful dulce în jumătăți de lună groase de 1/4 inch și mere în pene groase de 1/4 inch. Aranjați jumătate de cartofi dulci într-un vas gratinat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Măr
10
Se presară cu 1 lingură. zahăr brun. Aranjați merele într-un singur strat peste cartofii dulci; se presară cu 1 lingură. zahăr brun. Se acoperă cu cartofii dulci rămași; se presară cu restul de 2 linguri. zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Zahăr Brun
Măr
11
Stropiți cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
12
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți puiul 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Adăugați amestecul de cartofi la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Coaceți amestecul de pui și cartofi în același timp 35 de minute. Descoperiți amestecul de cartofi și coaceți amestecul de pui și cartofi 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsa de pui înregistrează 180, iar cartofii și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Cartofi
Carne
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
17
Transferați puiul într-un platou; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.