Pui Prăjit Crocant

Puiul prăjit crocant este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, salvie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Pui crocant cu Broccoli prăjit, și Pui Prăjit La Cuptor Condimentat Crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar, combinați sare kosher, semințe de chimen, salvie, fenicul, coriandru și rozmarin. Grind la o pulbere grosieră.
Transferați amestecul de condimente într-un castron și amestecați paprika, praful de usturoi, făina și praful de ceapă; se amestecă în ulei vegetal pentru a face o pastă netedă.
Se usucă jumătățile de pui cu prosoape de hârtie și se pun vârfurile aripilor în spatele spatelui.
Periați pasta de condimente pe jumătățile de pui, acoperind ambele părți, având grijă să condimentați sub aripi și picioare.
Așezați jumătățile de pui în vasul de copt sau în tigaia de prăjire cu părțile pielii în sus, lăsând spațiu în jurul puiului, astfel încât jumătățile să nu se atingă.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus într-o coapsă citește 165 grade F (74 grade C), aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.