Pui Prăjit Crocant

Pui Prăjit Crocant
Puiul prăjit crocant este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, salvie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Pui crocant cu Broccoli prăjit, și Pui Prăjit La Cuptor Condimentat Crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar, combinați sare kosher, semințe de chimen, salvie, fenicul, coriandru și rozmarin. Grind la o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați amestecul de condimente într-un castron și amestecați paprika, praful de usturoi, făina și praful de ceapă; se amestecă în ulei vegetal pentru a face o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se usucă jumătățile de pui cu prosoape de hârtie și se pun vârfurile aripilor în spatele spatelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Periați pasta de condimente pe jumătățile de pui, acoperind ambele părți, având grijă să condimentați sub aripi și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Așezați jumătățile de pui în vasul de copt sau în tigaia de prăjire cu părțile pielii în sus, lăsând spațiu în jurul puiului, astfel încât jumătățile să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus într-o coapsă citește 165 grade F (74 grade C), aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista