Pui portughez s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, piper, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Portughez, Portugheză o oală de pui și cartofi, și Supă de pui Portugheză II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați piept de pui și gătiți până se rumenesc frumos pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
3
Se toarnă stoc de pui și vin alb, folosind suficient stoc de pui, astfel încât bucățile de pui să fie acoperite la jumătate până la două treimi de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Stoc De Pui
Vin Alb
4
Adăugați căței de usturoi întregi. Reduceți căldura la mediu-scăzut, presărați făină peste partea superioară a conținutului tigaiei și acoperiți cu un capac. Se fierbe timp de 40 până la 45 de minute, până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Când puiul este gătit, scoateți-l într-un vas și păstrați-l cald. Se fierbe lichidul în tigaie până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Bateți crema în lichidul redus, rupând căței de usturoi cât puteți. Întoarceți puiul în tigaie și încălziți-l.