Pui Portughez I
Pui portughez s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, piper, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Portughez, Portugheză o oală de pui și cartofi, și Supă de pui Portugheză II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați piept de pui și gătiți până se rumenesc frumos pe ambele părți.
Se toarnă stoc de pui și vin alb, folosind suficient stoc de pui, astfel încât bucățile de pui să fie acoperite la jumătate până la două treimi de lichid.
Adăugați căței de usturoi întregi. Reduceți căldura la mediu-scăzut, presărați făină peste partea superioară a conținutului tigaiei și acoperiți cu un capac. Se fierbe timp de 40 până la 45 de minute, până când puiul este gătit.
Când puiul este gătit, scoateți-l într-un vas și păstrați-l cald. Se fierbe lichidul în tigaie până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni.
Bateți crema în lichidul redus, rupând căței de usturoi cât puteți. Întoarceți puiul în tigaie și încălziți-l.