Puiul portocaliu în stil asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 302 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare kosher, concentrat de suc de portocale, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui portocaliu în stil asiatic prăjit sub o cărămidă, Ramen cu unt de arahide în stil asiatic cu creveți portocalii picante, și Împachetări De Pui În Stil Asiatic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mediu, combinați sosul de soia cu zahărul brun, concentratul de suc de portocale, usturoiul, coaja de portocală, ghimbirul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pieptul de pui și întoarceți-l la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4
Transferați puiul într-un vas de copt, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Prăjiți puiul în centrul cuptorului timp de 25 de minute, ungând cu sosul de 4 ori, până când puiul este doar gătit și glazurat frumos. Porniți broilerul și fierbeți puiul până se rumenesc, aproximativ 2 minute.