Pui Portocaliu Cremos
Puiul portocaliu cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 770 calorii, 29G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,87 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați segmente de portocale mandarine, făină, lichior și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până segmentele mandarin orange ai putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată-Portocaliu ca desert. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de pui Mandarin Orange cu pansament cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Pui portocaliu-busuioc cu orez cremos de nucă de cocos, și Pui glazurat Balsamic portocaliu cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Înveliți ușor sânii de pui în făină, scuturând excesul și rumeniți în ulei pe ambele părți. Amestecați cointreau, portocalele și smântâna grea. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate.
Scoateți puiul din tigaie când nu mai este roz în centru și lăsați sosul să reducă încă 5 minute.
Se amestecă arpagicul, se condimentează după gust cu sare și piper.