Pui Portocaliu Chinezesc

Pui Portocaliu Chinezesc
Rețeta pui portocaliu chinezesc ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 35 minute. O porție conține 612 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin shaoxing, piper, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați O Tigaie De Pui Portocaliu Chinezesc, Pui Chinezesc Portocaliu, și Pui Portocaliu Chinezesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron superficial, mediu, aruncați bucățile de pui cu sosul de soia și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați 4 benzi longitudinale de coajă din 1 portocală—fiecare bandă ar trebui să aibă o lățime de aproximativ 3/4 inch și o lungime de 3 1/2 până la 4 inci. Aranjați coaja într-un singur strat între prosoape de hârtie și cuptorul cu microunde la înălțime în trepte de 20 de secunde până când se usucă și se sfărâmă, dar nu se rumenesc, 60 până la 80 de secunde în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Lăsați coaja să se răcească apoi tocați-o mărunt. Dacă doriți, utilizați un microplan pentru a îndepărta o parte din coaja rămasă din portocală și rezervați-o pentru garnitură. (Dacă doriți, curățați a doua portocală pentru garnitură suplimentară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
3
Strângeți suficient suc din ambele portocale pentru a măsura 1/2 cană. Într-un castron mic, amestecați sucul și 2 lingurițe de amidon de porumb până când amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul, ghimbirul, ardeiul roșu zdrobit și coaja de portocală uscată și amestecați până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați sosul de soia, vinul, oțetul și zahărul și amestecați până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 secunde. Se amestecă amestecul de suc de portocale-amidon de porumb, apoi se adaugă în tigaie. Aduceți sosul la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte în timp ce prăjiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Într-o tigaie din fontă de 10 inci, încălziți 1/2 inch de ulei până când un termometru pentru prăjit înregistrează 365 F. Între timp, acoperiți jumătate din pui, câteva bucăți la un moment dat, în amidon de porumb, asigurându-vă că sunt bine acoperite și bătând ușor orice exces, apoi transferați pe o farfurie. Adăugați cu grijă tot puiul acoperit în uleiul fierbinte, distanțând bucățile una de cealaltă. Prăjiți puiul, întorcându-l o dată sau de două ori, până devine auriu, aproximativ 5 minute. În timp ce prăjiți, reglați căldura după cum este necesar pentru a menține uleiul la 365 F. Folosind un păianjen metalic sau o lingură cu fante, transferați puiul așa cum s-a făcut pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie. Continuați să acoperiți și să prăjiți puiul rămas în același mod, readucând uleiul la 365 km f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Odată ce puiul este prăjit, așezați tigaia cu sos de portocale rezervat la foc moderat mic și aduceți-l la foc mic, amestecând și subțiind sosul cu puțină apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați puiul și amestecați până când este acoperit bine în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Transferați puiul într-un vas de servit și garnisiți cu scallions și, dacă doriți, feliile roșii de chile și coaja de portocală proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Serviți imediat cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista