Pui picant și Wontons Cilantro

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați puiul picant și Cilantro Wontons. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de cilantro, ulei de susan, usturoi cu bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de roșii și Avocado Heirloom cu Wontons crocante și vinetă picantă de Cilantro, Wontons De Pui Picant, și Pui Picant Cilantro La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați puiul, iarba de lămâie, ghimbirul, usturoiul, ardeiul chile, cilantro, sosul de soia și uleiul de susan. Pulse până când se amestecă bine și puiul este tocat.
Separați toate ambalajele wonton și așezați-le pe o suprafață curată. Puneți un bol cu apă în lateral pentru a vă înmuia degetele.
Așezați aproximativ 1 linguriță de amestec de pui pe centrul fiecărui înveliș. Udați marginile scufundându-vă degetele în apă și ștergând marginea fiecărui înveliș. Ori peste în triunghiuri, și apăsați pentru a sigila. Luați cele două puncte opuse ale triunghiului și pliați-le pentru a vă uni.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie adâncă la 365 grade F (185 grade C). Prăjiți mai multe wontons la un moment dat, întorcându-vă după cum este necesar, până se rumenesc ușor.
Scoateți să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!