Pui picant rapid cu sos de arahide
Puiul picant rapid cu sos de arahide este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 295 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, sare, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Satay de pui cu sos picant de arahide, Pui Thailandez cu sos picant de arahide, și Pui cu sos picant de unt de arahide.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând suc. În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați suc rezervat, unt de arahide, frunze de coriandru, usturoi, fulgi de sare și piper. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până când amestecul este purificat.
În castron mediu, combinați chimenul și scorțișoara.
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute, intorcand ocazional, pana cand puiul devine maro auriu deschis. Se amestecă roșiile și amestecul de unt de arahide.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 5 minute pentru a amesteca aromele.