Pui Picant La Cuptor

Pui Picant La Cuptor
Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, ou, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui "Prăjit" La Cuptor Picant, Pui Picant La Cuptor Sicilian, și Aripi De Pui Picante La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 400 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit. În castron superficial, amestecați chipsuri zdrobite, oregano, boia de ardei, cimbru, sare condimentată, praf de usturoi și piper roșu. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sare CondimentatăSare Condimentată
Ardei RoșuArdei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CimbruCimbru
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se acoperă ușor bucățile de pui cu amestec de ouă, apoi se acoperă ușor cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
OuăOuă
3
Așezați în tigaie, cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu orice amestec de firimituri rămas.
5
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Coaceți neacoperit 50 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170 F pentru sâni; 180 F pentru coapse și picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista