Pui Picant La Cuptor
Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, ou, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui "Prăjit" La Cuptor Picant, Pui Picant La Cuptor Sicilian, și Aripi De Pui Picante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit. În castron superficial, amestecați chipsuri zdrobite, oregano, boia de ardei, cimbru, sare condimentată, praf de usturoi și piper roșu. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul și laptele.
Se acoperă ușor bucățile de pui cu amestec de ouă, apoi se acoperă ușor cu amestec de firimituri.
Așezați în tigaie, cu pielea în sus.
Se presară cu orice amestec de firimituri rămas.
Coaceți neacoperit 50 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170 F pentru sâni; 180 F pentru coapse și picioare).