Puiul pesto-olive ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 474 de calorii, 47 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciuperci, măsline, pesto și brânză provolone. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste pesto cu măsline + STAR Giveaway cu ulei de măsline extravirgin, pui poșat cu ulei de măsline și ridichi cu pesto de citrice și pesto de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puțin puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Puneți într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt. Se pune pesto peste pui; deasupra cu ciuperci și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 15-18 minute sau până când un termometru arată 170°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se presară cu brânză; Coaceți 1-2 minute mai mult sau până când brânza se topește.