Pui pe un băț
Pui pe un băț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți coriandru măcinat, sos de soia, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Pui pe un băț, Salsa pui pe un băț, și Pui pâine pe un băț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul, sucul de lămâie, sosul de soia, usturoiul, mierea și condimentele.
Se toarnă 1/4 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați puiul. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați cel puțin 3-4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, pui de fir.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Grătar, neacoperit, la foc mediu-fierbinte sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz, bătând frecvent cu marinată rezervată.