Pui Parmezan Ușor
Această rețetă servește 42. O porție conține 25 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Un amestec de piept de pui, parmezan condimentat clasic, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Parmezan Ușor De Pui, și Parmezan Ușor De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Combinați firimiturile de pâine și brânzeturile; presărați 1/2 cană pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Sus cu pui.
Puneți roșiile în jurul puiului; se presară cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți 30 până la 32 min. sau până când puiul este gata (165F).