Pui Parmezan RITZ
Această rețetă face 30 de porții cu 43 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză mayo reală, frunze de busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ritz Parmesan Tilapia, Pui pe Ritz, și Ritz Cracker Chicken.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Amestecați mayo și sucul de lămâie într-un bol mediu.
Combinați firimiturile de cracker, brânza și busuiocul într-un bol separat.
Înmuiați puiul, 1 sân la un moment dat, în amestec de mayo, apoi rulați în amestec de firimituri până când este acoperit uniform.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până la făcut (165F).