Pui parmezan
Pui parmezan este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 475 de calorii . Pentru 3,07 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a fost perfect. Un amestec de lapte degresat, pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 92% , ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Best Chicken Parmezan , Chicken Parmezan With Paste și Easy Baked Parmezan Chicken .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pâinea în bolul unui robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine, aproximativ 25 până la 30 de secunde.
Pune firimiturile pe o tava de copt si coace 12 minute, pana devin aurii. (Veți termina cu aproximativ 1 1/3 căni de firimituri prăjite.)
Într-un castron mediu, aruncați firimiturile cu oregano, pudră de usturoi, boia de ardei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-un alt castron, batem albușurile spumă și laptele. Într-un al treilea castron amestecați făina și restul de 1/4 de linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper negru. Înmuiați fiecare bucată de pui, câte o bucată, în făină, scuturând excesul, apoi oul, apoi pesmetul, scuturând excesul.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade.
Puneți piepții pane într-o tavă de copt de sticlă și stropiți pe fiecare parte cu spray de gătit, aproximativ 5 secunde în total pe fiecare parte.
Coaceți piepții până când sunt fierți și firimiturile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Acoperiți cu sos marinara, mozzarella și parmezan și dați-o la cuptor pentru încă 10 minute, până când brânza clocotește.
Sursa excelenta de: proteine, vitamina A, riboflavina, niacina, vitamina B6, vitamina C, calciu, fier, fosfor, seleniu
Sursă bună de: tiamină, vitamina B12, acid pantotenic, iod, magneziu, mangan, potasiu, zinc