Pui Parmezan
Pui Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline, făină, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile, oțetul, sarea și fulgii de ardei roșu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când aromele sunt amestecate și sosul începe să se îngroașe ușor, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Pui: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Presărați cotletele cu sarea. Bateți ușor albusurile într-un bol mediu.
Combinați firimiturile de pâine și parmezanul pe o foaie de hârtie cerată.
Întindeți făina pe o altă foaie de hârtie cerată. Lucrând cu 1 bucată de pui la un moment dat, înmuiați ambele părți în făină, scuturând excesul. Scufundați fiecare bucată în albușurile de ou, scuturând excesul, apoi apăsați ambele părți în pâine pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul (în loturi, dacă este necesar) și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați puiul, în 1 strat, în vasul de copt. Se toarna sosul peste pui, apoi se presara cu branza.
Coaceți, acoperit liber cu un cort de folie, până când brânza este topită și sosul este bulbuc, aproximativ 12 până la 15 minute.
Bucătăriile Food Network au creat această rețetă ușurată dintr-o trimitere a utilizatorului. Faceți clic aici pentru a vedea rețeta originală.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.