Pui Napolitan
Napolitanul de pui este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 412 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ulei de măsline, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Baruri Napolitane, Placinta Cu Inghetata Napolitana, și Smoothie Napolitană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți puiul, neacoperit, la foc mediu-mare în ulei timp de 8-9 minute. Întoarceți puiul; adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile. Gatiti cu 8 minute mai mult sau pana cand un termometru pentru carne ajunge la 170 de metri cubi.
Folosind o lingura cu fante, elimina patru jumatati piept de pui și jumătate din legume la un Uns 2-1/2-qt. vas de copt. Mișto.
Într-un castron mare, amestecați împreună supa, vinul, busuiocul și oregano; se toarnă jumătate peste pui în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 5-10 minute sau până când este încălzit.
Garnisiți cu măsline și pătrunjel, dacă doriți.
Se toarnă amestecul de supă rămas peste pui în vasul de copt. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
Pentru a folosi pui congelat: dezghețați la frigider peste noapte. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până se încălzește.
Garnisiți cu măsline și pătrunjel, dacă doriți.