Pui Milanez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul milanez. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, parmezan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Pui Milanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui pe jumătate orizontal pentru a face 8 bucăți subțiri.
În castron mediu, amestecați firimiturile de pâine, 1/4 cană parmezan ras și 1/8 linguriță piper; pus deoparte. În boluri separate de mică adâncime, puneți făină și ouă.
Înveliți puiul cu făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-l în ouă, lăsând orice exces să picure înapoi în castron. Înveliți puiul cu amestec de pesmet, apăsând pentru a acoperi.
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti aproximativ 2 minute sau pana devin aurii pe fund. Întoarceți puiul; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana devin aurii in exterior si nu mai roz in centru.
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele salatei, cu excepția ruculei, cu un tel de sârmă. În castron mediu, aruncați rucola cu amestec de ulei pentru a acoperi.
Așezați 2 bucăți de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezându-le în centru. Puneți aproximativ 1/4 cană din sosul de paste în jurul puiului pe fiecare farfurie. Salată de lingură deasupra puiului. Se acoperă cu parmezan ras.