Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chowder Mexican de pui-porumb. O porție conține 748 calorii, 47G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.0 pe portie. Un amestec de unt, coriandru, garnituri: coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chowder Mexican De Porumb De Pui, Pudră De Porumb Mexicană Fără Lactate, și Pui Mexican Tortilla Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați pui, ceapă și usturoi și fierbeți 10 minute. Se amestecă următoarele 7 ingrediente; gatiti la foc mic, amestecand des, 15 minute. Se amestecă 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.