Pui Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Marsalan. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 525 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piept de pui, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și aplatizați cu un pounder de carne până la subțire.
Tăiați fiecare piept de pui în 4 bucăți.
Adăugați puțină făină într-un castron puțin adânc. Dragați puiul în făină și scuturați excesul de făină.
Adăugați untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mare și încălziți până când sfârâie, nu lăsați-o să se rumenească.
Adăugați puiul și sotati până se rumenesc pe ambele părți. Se amestecă ciupercile feliate și se sotează scurt, apoi se adaugă usturoiul.
Adăugați Marsala și fierbeți timp de 3 minute, apoi amestecați restul de 2 linguri de făină.
Se toarnă bulionul de vită și se lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți.