Pui Marsala

Pui Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Marsalan. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 525 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piept de pui, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și aplatizați cu un pounder de carne până la subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Tăiați fiecare piept de pui în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3
Adăugați puțină făină într-un castron puțin adânc. Dragați puiul în făină și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mare și încălziți până când sfârâie, nu lăsați-o să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați puiul și sotati până se rumenesc pe ambele părți. Se amestecă ciupercile feliate și se sotează scurt, apoi se adaugă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați Marsala și fierbeți timp de 3 minute, apoi amestecați restul de 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Se toarnă bulionul de vită și se lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Transferați într-un platou de servire și serviți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista