Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 631 calorii, 42G de proteine, și 40g de grăsime. Un amestec de marsala, piept de pui jupuit și dezosat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic; adăugați 2/3 cană de nuci pecan și gătiți, amestecând des, 4 până la 5 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Procesați făina și restul de 1/3 cană de nuci pecan într-un robot de bucătărie până la măcinat fin; așezați amestecul de făină într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Presărați puiul cu sare și piper; dragați ușor în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Topiți restul de 2 linguri. unt cu ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați ciuperci și șalotă în tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați bulion și Marsala în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când sosul este ușor îngroșat. Puneți puiul în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați puiul într-un platou de servire; lingură amestec de ciuperci-Marsala peste pui și presărați pătrunjel și nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece