Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 400 de calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de ciuperci, sherry de gătit, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.
Instrucțiuni
Într-un vas sau castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, piperul și oregano. Înveliți bucățile de pui în amestec de făină.
Într-o tigaie mare, topiți untul în ulei la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie și rumeniți ușor. Întoarceți bucățile de pui și adăugați ciuperci.
Se toarnă vin și sherry. Acoperiți tigaia; fierbeți puiul 10 minute, întorcându-se o dată, până când nu mai este roz și sucurile curg limpede.