Pui Marocan Cu Cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul marocan cu cuscus. Această rețetă servește 4. O porție conține 670 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de căței de usturoi, ulei de floarea soarelui, miere limpede și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui marocan cu cuscus, Pui marocan și cuscus, și Cuscus De Pui Marocan.
Instrucțiuni
Prăjiți porțiunile de pui cu pielea în jos în unt și ulei până devin aurii.Întoarce.
Adăugați ceapă, usturoi, condimente, sare, suc de portocale și 300 ml de apă.Acoperiți și aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Se amestecă cuscusul cu sare și 350 ml de apă.Se lasă la macerat 5 minute.
Adăugați restul ingredientelor pentru cuscus.Tapetați un abur cu hârtie rezistentă la grăsimi și lingurați cous cous inci.
Se pune peste pui și se fierbe la abur timp de 10 minute.
Îndepărtați aburul, amestecați mierea în lichid de pui și fierbeți rapid timp de 3-4 minute. (În acest moment am amestecat în 1 linguriță de făină de porumb amestecată cu puțină apă pentru a îngroșa sosul).
Serviți puiul deasupra cuscusului și turnați puțin din sos.