Puiul marocan cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 181 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, piper, măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui marocan cu aragaz lent, Pui Marocan Cu Aragaz Lent, și Pui Marocan Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se amestecă ananasul, ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sarea, maghiranul, ardeiul roșu și turmericul; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ardei Roșu
Ananas
Maghiran
Turmeric
Pui întreg
Usturoi
Ceapă
Sare
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 5 ore sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
4
Scoateți puiul din aragaz, folosind lingura cu fante; așezați în vasul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
5
Scoateți grăsimea din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Se amestecă amidonul de porumb și apa; se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
7
Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 15 minute sau până se îngroașă. Se amestecă măslinele.