Pui Marinat Italian

Reteta de pui marinat Italian este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de salată, ulei vegetal, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui La Grătar Marinat Italian, Pui marinat Italian cu cartofi roșii, și Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas sau castron din sticlă neporoasă. Puneți mai multe găuri în sâni cu o furculiță; condimentează cu sare și piper după gust și acoperă cu pansament pentru salată. Aruncați pentru a acoperi, acoperiți vasul și refrigerați la marinat timp de 2 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată (aruncând orice marinată rămasă) și sotati în tigaie timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte și sucurile se limpezesc.