Pui marinat asiatic cu orez prăjit cu porumb și busuioc
Puiul marinat asiatic cu porumb și busuioc orez prăjit fals ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 446 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez indian condimentat Faux-prăjit sau "Khichdi", Pui asiatic și orez prăjit, și Orez Prăjit Cu Pui De Busuioc Picant Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, așezați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinați la frigider timp de 2 ore, întorcându-vă după 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Adăugați puiul în tigaie, părțile cărnoase în jos; saut 3 minute. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când puiul este gata.
Lăsați puiul să stea 5 minute.
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul timp de 15 minute în apă clocotită; scurgere.
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 2 linguri de ceapă în tigaie; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați orez, porumb și 1 lingură sos de soia; saut timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul. Împărțiți orezul uniform între 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 2 coapse de pui. Radeți coaja de tei peste pui.
Tăiați varul în pene și serviți cu pui.