Pui luminat și parmezan de vinete
Reteta luminat de pui și vinete parmezan ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.7 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 419 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, cotlete de pui, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Stive De Parmezan De Vinete Luminate, Lightened Up Parmezan Ușor De Pui, și Vinete ușoare (vinete) Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aburiți ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit antiaderent și presărați ambele părți cu condimentul Italian, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se așază pe o foaie de copt cu margini și se fierbe până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute. Pune deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Între timp, combinați făina și cayenne într-un vas superficial.
Combinați albușurile de ou și 1 linguriță de apă într-un al doilea fel de mâncare.
Combinați cerealele și parmezanul într-un al treilea fel de mâncare. Lucrând cu 1 bucată de pui la un moment dat, dragați cu făina și atingeți excesul. Se acoperă cu albușurile de ou și apoi se pune în amestecul de cereale și se presează până se acoperă bine pe ambele părți. Repetați cu puiul rămas.
Ceață o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent și se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 din ulei și apoi 2 bucăți de pui acoperit. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când puiul este doar gătit, aproximativ 5 mentă.
Transferați într-un vas de copt de 9 pe 13 inci acoperit cu spray de gătit antiaderent și repetați cu uleiul rămas și puiul.
Așezați 2 felii de vinete pe fiecare cotlet de pui și acoperiți uniform cu roșiile și brânza. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute.
Se presară pătrunjel și 1/4 linguriță sare și piper după gust.