Reteta luminat de pui și vinete parmezan ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.7 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 419 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, cotlete de pui, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Stive De Parmezan De Vinete Luminate, Lightened Up Parmezan Ușor De Pui, și Vinete ușoare (vinete) Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Aburiți ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit antiaderent și presărați ambele părți cu condimentul Italian, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se așază pe o foaie de copt cu margini și se fierbe până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute. Pune deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Între timp, combinați făina și cayenne într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Bomboane Salvatoare
4
Combinați albușurile de ou și 1 linguriță de apă într-un al doilea fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Combinați cerealele și parmezanul într-un al treilea fel de mâncare. Lucrând cu 1 bucată de pui la un moment dat, dragați cu făina și atingeți excesul. Se acoperă cu albușurile de ou și apoi se pune în amestecul de cereale și se presează până se acoperă bine pe ambele părți. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Bomboane Salvatoare
6
Ceață o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent și se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați 1/2 din ulei și apoi 2 bucăți de pui acoperit. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când puiul este doar gătit, aproximativ 5 mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Transferați într-un vas de copt de 9 pe 13 inci acoperit cu spray de gătit antiaderent și repetați cu uleiul rămas și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Așezați 2 felii de vinete pe fiecare cotlet de pui și acoperiți uniform cu roșiile și brânza. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Se presară pătrunjel și 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.