Pui la grătar și mămăligă cu nectarină-salsa de mure
Rețeta pui la grătar și mămăligă cu nectarină-Salsan de mure este gata în aproximativ 49 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 317 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de mure, ulei de canolan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui la grătar condimentat MEXICAN cu salsa nectarină, Salsa de nectarină și afine la grătar, și Somon la grătar cu salsa nectarină pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.