Pui la grătar vietnamez cu tăiței Vermicelli (Bun Ga nuong)

Rețeta pui la grătar vietnamez cu tăiței Vermicelli (Bun Ga nuong) ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 527 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Dacă aveți la îndemână pui, ceapă verde, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Persoana 21 a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Char gât de porc la grătar cu fidea Vermicelli: Bun Thit Nuong, Grătar: carne de porc Vietnameză cu tăiței Vermicelli și Nuoc Cham, și Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinarea puiului: tăiați grăsimea din jurul fundului sânului, dacă există. Spălați puiul și uscați-l folosind prosoape de hârtie.
Tăiați puiul în bucăți de 2 -". Condimentează cu sare kosher și chili roșu powder.In o pungă cu fermoar (sau un castron), combinați usturoiul, șalota, papaya, praful de copt, zahărul de palmier, lemongrass, ceapa verde și sosul de soia.
Adăugați puiul. Agitați ușor punga pentru a acoperi carnea cu marinada (sau amestecați bine).
Stropiți cu 1 lingură de ulei.
Scoateți puiul din frigider înainte de timp pentru a-l readuce la temperatura camerei.
Presărați carnea cu sare de condimente de ciuperci (sau sare obișnuită).într-o tigaie adâncă antiaderentă, periați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce grătarul este fierbinte, adăugați puiul. Gatiti 5 minute. Ridicați carnea cu clești și verificați dacă există o crustă caramelizată în jurul cărnii, apoi răsturnați puiul. Coborâți focul la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și lăsați la grătar încă 5 minute.Finalizați cu un strop de suc de lămâie și un strop de piper negru.Timp de asamblare: într-un castron, combinați salata verde, menta și castravetele. Aruncă bine.Când sunteți gata să serviți, în fiecare castron individual, puneți niște murături de morcov și daikon.
Adăugați tăiței vermicelli, combinația de salată și câteva alune zdrobite. Se acoperă cu puiul la grătar și câteva felii de ardei iute.
Se servește cu nc mm pe lateral.Bucurați-vă cu un pahar înalt de ghimbir răcit și băutură de lămâie.Bon apptit!