Pui la grătar Ring of Fire
Puiul la grătar Ring of Fire ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 612 calorii . Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați miere, sare cușer, pudră de adobo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal accesibil. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Rețete similare includ supă de tortilă de pui cu roșii prăjite la foc , salată Cobb din Caraibe cu vinaigretă de ananas prăjită la foc și chutney de roșii prăjite la foc .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați puiul pe o masă de tăiat din plastic, cu pieptul în sus, cu gâtul îndreptat spre dvs.
Scoateți ambele aripi de la îmbinarea dintre aripă și tobetă.
Îndepărtați sferturile coapsei tăind-o pe fiecare parte a capătului din spate al sânului. Prinde ambele picioare, trage articulațiile care se conectează la spate și întoarce pasărea.
Scoateți coapsele și picioarele tăind felii acolo unde se atașează de coloana vertebrală. Țineți coapsa și piciorul împreună, simțiți adâncimea ușoară unde se întâlnesc articulațiile și faceți o incizie la această articulație. Așezați piciorul și coapsa în jos și feliați pentru a se separa. Repetați cu cealaltă bucată de picior. Întoarceți pasărea înapoi, cu pieptul în sus, puneți cuțitul pe stern și tăiați-l de-a lungul cutiei toracice, tăind carnea pieptului departe de os. Asigurați-vă că includeți tobeta atunci când îndepărtați sânul. Repetați pe celălalt sân. Congelați carcasa pentru a face stoc sau aruncați-o.
Puneți bucățile de pui într-o pungă de plastic resigibilă de 1 galon cu apă, miere și sare. Sigilați punga și deplasați-vă energic timp de 1 până la 2 minute pentru a distribui mierea și a dizolva sarea. Puneți punga într-un recipient etanș și lăsați-l la frigider pentru 1 1/2 oră.
Între timp, combinați praf de curry, pudră de chili, pudră de cacao, pudră de adobo, chimen și boia de ardei afumată fierbinte într-o pungă resigilabilă de 1 galon.
Bateți puiul cu prosoape de hârtie până se usucă foarte bine. Nu clătiți.
Puneti puiul in punga cu amestecul de condimente si agitati pentru a imbraca bine puiul.
Așezați bucățile pe un suport de răcire așezat într-o tavă de jumătate de foaie. Odihnește-te timp de 30 de minute.
Stropiți ușor 2 bucăți de ziar cu ulei vegetal și puneți în fundul unui horn de pornire cu cărbune. Umpleți hornul de pornire cu cărbune natural în bucăți, de 2 până la 3 lire sterline, și puneți-l pe grătarul de cărbune al unui grătar până când este fierbinte și cenușă, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pregătiți un inel de folie de aluminiu rezistentă, cu un diametru central de 9 inci. Puneți acest inel peste starterul coșului și așezați-l pe grătarul de cărbune.
Distribuiți cu grijă și uniform cărbunele fierbinte în afara inelului. Puneți o tavă de plăcintă din aluminiu în centrul inelului pentru a prinde orice picură. Puneți grătarul de gătit la loc și încălziți timp de 2 până la 3 minute.
Unge ușor grătarul de gătit. Aranjați bucățile de pui, cu pielea în jos, pe grătar peste cărbunii încinși. Întoarceți picioarele un sfert de tură la fiecare 3 până la 4 minute. Întoarceți coapsele, aripioarele și sânii după 4 până la 5 minute. Pielea trebuie să apară și să se întunece la culoare. Reglați intensitatea căldurii rotind grătarul pentru a expune bucățile de pui la cărbuni mai rece sau mai fierbinți, după cum este necesar și pentru a evita exploziile.
După un timp total de gătit de 9 până la 10 minute, mutați pieptul în centrul grătarului și acoperiți cu o a doua tavă de plăcintă din aluminiu. După un timp total de gătire de 10 până la 11 minute, puneți aripioarele deasupra tavii de plăcintă. Aplecați coapsele și picioarele de partea laterală a tăvii de aluminiu pentru plăcintă, departe de căldura directă a cărbunilor. Întoarceți la fiecare 2 minute. Pune orice bucăți care s-au terminat de gătit deasupra cratiței. După un timp total de gătire de 18 până la 20 de minute, verificați temperatura cu un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai adâncă a fiecărei piese. Piesele ar trebui să atingă 155 de grade F.
Scoateți puiul într-un bol mediu curat. Acoperiți cu un prosop și odihniți-vă 5 minute.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat