Pui la grătar pe verdeață cu pansament cremos Harissa

Pui la grătar pe verdeață cu pansament cremos Harissa
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 123 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați verdeață pentru copii, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui la grătar pe verdeață cu sos de citrice, Legume de vară la grătar cu pansament Harissa, și Salată de nectarină și pui BLT la grătar cu pansament Balsamic cremos.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătățile de piept de pui între bucățile de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne sau partea din spate a unei cratițe mici și grele până la 1/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți coaja de lămâie, uleiul de măsline, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper, boia afumată și chimen împreună într-un castron mic. Puneți pieptul de pui într-un castron mare și lat și adăugați marinada, frecând tot puiul pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore și până la noapte. Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar. Între timp, clătiți ceapa și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Boia AfumatăBoia Afumată
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BatetiBateti
BolBol
3
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru foc mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 5 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Puneți puiul pe grătarul bine uns și gătiți, întorcându-l o dată, până când este gătit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Transferați puiul pe o farfurie sau o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Între timp, amestecați iaurtul, harissa, 1 lingură. mentă, rămânând 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și sucul de lămâie împreună într-un castron mic. Feliați puiul pe diagonală peste Bob în 1/4-in.- benzi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
HarissaHarissa
PiperPiper
IaurtIaurt
BoabeBoabe
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Într-un castron mare, aruncați împreună verdeață, morcov, ardei gras, ceapă și măsline cu 1/2 cană de pansament până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
VerziiVerzii
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Împărțiți salata în 4 farfurii și acoperiți cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Stropiți pansamentul rămas peste salate, împărțind uniform și garnisiți cu menta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista