Pui la grătar pe verdeață cu pansament cremos Harissa
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 123 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați verdeață pentru copii, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui la grătar pe verdeață cu sos de citrice, Legume de vară la grătar cu pansament Harissa, și Salată de nectarină și pui BLT la grătar cu pansament Balsamic cremos.
Instrucțiuni
1
Puneți jumătățile de piept de pui între bucățile de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne sau partea din spate a unei cratițe mici și grele până la 1/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie Cu Sos
2
Bateți coaja de lămâie, uleiul de măsline, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper, boia afumată și chimen împreună într-un castron mic. Puneți pieptul de pui într-un castron mare și lat și adăugați marinada, frecând tot puiul pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore și până la noapte. Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar. Între timp, clătiți ceapa și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Boia Afumată
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Marinada
Pui întreg
Piper
Chimen
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bateti
Bol
3
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru foc mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 5 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Puneți puiul pe grătarul bine uns și gătiți, întorcându-l o dată, până când este gătit, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Transferați puiul pe o farfurie sau o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
6
Între timp, amestecați iaurtul, harissa, 1 lingură. mentă, rămânând 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și sucul de lămâie împreună într-un castron mic. Feliați puiul pe diagonală peste Bob în 1/4-in.- benzi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pui întreg
Harissa
Piper
Iaurt
Boabe
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Într-un castron mare, aruncați împreună verdeață, morcov, ardei gras, ceapă și măsline cu 1/2 cană de pansament până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
Verzii
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Împărțiți salata în 4 farfurii și acoperiți cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Stropiți pansamentul rămas peste salate, împărțind uniform și garnisiți cu menta rămasă.